A Jeunesse megvásárolja a MonaVie-t

View in browser

ENGLISH中文 / CHINESEESPAÑOL / SPANISHNEDERLANDS / DUTCHFRANÇAIS / FRENCH
DEUTSCH / GERMAN עברית / HEBREWMAGYAR / HUNGARIAN日本語 / JAPANESE
한국어 / KOREANРУССКИЙ / RUSSIANSLOVENČINA / SLOVAKSLOVENŠČINA / SLOVENIAN
ไทย / THAI TIẾNG VIỆT / VIETNAMESE



Kedves Jeunesse Család,

Izgatottan jelentjük be a következő nagy lépést, amelyet vállalatunk küldetésének beteljesítése érdekében teszünk.

Ezennel bejelentjük a MonaVie vállalat stratégiai megvásárlását, A MonaVie premium minőségű táplálékkiegészítők forgalmazója, amelyet szerte a világon független disztribútorok révén értékesít. Ezzel a felvásárlással egy többgenerációs vállalat jön létre, amely a Jeunesse márkanév alatt vezető szerepet tölt be az egészséges életmód terén világszerte.

Izgatottan üdvözöljük a MonaVie-t és új márkáját, a mynt-et a Jeunesse családban, és mostantól az iparág egyik leggyorsabban növekvő cégeként közösen folytatjuk a fejlődést. A két vállalat közös célkitűzésével - az egészséges életmód ösztönzésével – ez a terjeszkedés hűen tükrözi a jólét iránti elkötelezettségünket, miközben továbbra is arra fókuszálunk, hogy 1 milliárd dollár forgalmú céggé váljunk.

Egyesített cégként a Jeunesse márka mostantól az egész világon jelen lesz, még az eddiginél is nagyobb disztribútori hálózattal, több mint 100 országban, és az Y-generációtól kezdve a “baby boom” generációig több korosztályt lát el az egészséges életstílust támogató termékekkel. Ez nagyon izgalmas, különösen egy olyan cég számára, mint a Jeunesse, amely csupán 6 éves.

Kérjük, üdvözölje velünk együtt Ön is a MonaVie-t a Jeunesse családban! Biztosak vagyunk abban, hogy ez egy új korszak kezdete mindannyiunk számára, és büszkék vagyunk, hogy ilyen drámai gyorsasággal terjeszkedhetünk új nemzetközi piacok és lehetséges új termékek irányába. Az Ön jövőbeli sikereit és mindannyiunk közös növekedését szem előtt tartva értékeltük ezt a terjeszkedési lehetőséget. Reméljük, Ön is azonnal látni fogja e felvásárlás pozitív hatását az üzletében, a jobb gazdasági lehetőségektől kezdve a szélesebb célpiacig.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a felvásárlás hozzájárul a növekedéshez, terjeszkedéshez és a Jeunesse további erősödéséhez, amely mindannyiunk érdekét szolgálja.

Itt elolvashatja a nemzetközi sajtóközleményünket, amelyben a nyilvánosság számára is bejelentjük ezt az új lépést. Az átmenet teljes befejezése több hónapot fog igénybe venni, és ezalatt folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt minden lépésről.

Ez az izgalmas új lépés nem lett volna lehetséges Önök, vállalatunk szíve nélkül! Köszönjük a Jeunesse iránti folyamatos bizalmat és hitet. Nagyon várjuk a közös növekedést, amelyet a következő sok év tartogat számunkra.

Üdvözlettel,

Scott Lewis
Vállalati küldetéstudatért felelős igazgató


Please visit www.JeunesseGlobal.com for more information. Product packaging may vary by market and imagery may differ slightly from shipped product. Please do not click "reply" to this email as we do not monitor this email address. For customer service related issues, please call 1-321-275-7171. As an electronic subscriber we will respect your time and attention by controlling the frequency of our e-correspondence. If your email address is on file at Jeunesse yet you are not an electronic mail subscriber, we will not contact you via email for the purpose of advertising or promotion. We use strict security measures to protect against loss, misuse and/or alteration of data used by our system. Links to external internet sites are provided for informational purposes only and do not imply that Jeunesse endorses their content. Information submitted to us is available only to employees who manage such information for the purpose of contacting you or sending email to you based on your request. We will never share, sell, or rent your personal information with anyone without your advance permission or unless required by law.

©2023 Jeunesse Global Holdings, LLC. All Rights Reserved.

[Update My Profile]   [Send To A Friend]    [Unsubscribe]


Close window of Preview
Message Preview