Jeunesse Acquires MonaVie

View in browser

ENGLISH中文 / CHINESEESPAÑOL / SPANISHNEDERLANDS / DUTCHFRANÇAIS / FRENCH
DEUTSCH / GERMAN עברית / HEBREWMAGYAR / HUNGARIAN日本語 / JAPANESE
한국어 / KOREANРУССКИЙ / RUSSIANSLOVENČINA / SLOVAKSLOVENŠČINA / SLOVENIAN
ไทย / THAI TIẾNG VIỆT / VIETNAMESE



Milá rodina Jeunesse,

S radosťou vám môžeme oznámiť náš ďalší veľký krok k dosiahnutiu poslania našej spoločnosti.

Práve sme oznámili finalizáciu našej strategickej akvizície spoločnosti MonaVie, ktorá distribuuje prémiové nutričné produkty prostredníctvom globálnej štruktúry nezávislých distribútorov. Táto akvizícia prispela k vytvoreniu vedúcej multigeneračnej spoločnosti zameranej na zdravý životný štýl, pod záštitou značky Jeunesse.

Rodina Jeunesse, ako jedna z najrýchlejšie rastúcich spoločností v tomto odvetví, s nadšením víta MonaVie a ich novú značku mynt na ceste pokračujúceho rastu a prosperity. So spoločnými cieľmi našich spoločností, ktorých zámerom je inšpirovať zdravý životný štýl, toto rozširovanie odzrkadľuje naše odhodlanie zlepšiť blahobyt ľudí, pričom zostávame naďalej zameraní na náš cieľ stať sa spoločnosťou s $1 miliárd dolárovými medzinárodnými obratmi.

Značka Jeunesse, ako kombinovaná spoločnosť bude odteraz prevádzkovať globálnu platformu s ešte väčšou štruktúrou distribútorov vo viac ako 100 krajinách, podporujúc multigeneračných spotrebiteľov od Generácie Y až po Baby Boomers s početnými produktmi, ktoré prispievajú k vedeniu zdravšieho životného štýlu. Toto je veľmi vzrušujúci krok, hlavne pre takú spoločnosť, akou je Jeunesse, ktorá bola založená len pred 6 rokmi.

Prosím pridajte sa k nám a privítajte MonaVie v rodine Jeunesse. Sme si istí, že tento krok nás vovedie do novej éry a sme hrdí na našu schopnosť expandovať tak dramaticky na nové medzinárodné trhy s potenciálnymi novými produktmi. Veríme, že okamžite pocítite pozitívny vplyv tejto akvizície na váš biznis, ako z ekonomického hľadiska, tak aj z pohľadu rozšírenia možností. Túto možnú expanziu sme zhodnotili mysliac na vaše budúce úspechy ako aj príležitosť rastu pre každého z nás.

Sme presvedčení, že táto akvizícia prispeje k rastu, expanzii a k posilneniu spoločnosti Jeunesse, čo je spoločným zámerom každého z nás.

Kliknite sem a prečítajte si našu správu pre globálnu tlač , ktorá obsahuje naše oficiálne stanovisko, týkajúce sa tohto nového kroku. Celková kompletizácia tejto fúzie bude trvať niekoľko mesiacov a budeme vás informovať o každom kroku tejto realizácie.

Tento vzrušujúci nový krok by nebol možný bez vás, bez srdca našej spoločnosti. Ďakujeme vám za pokračujúcu dôveru a istotu, ktorú vkladáte do Jeunesse. Tešíme sa, že spoločne budeme môcť naďalej napredovať mnoho nadchádzajúcich rokov.

S pozdravom,

Scott Lewis
Vrcholný vizionárny predstaviteľ


Please visit www.JeunesseGlobal.com for more information. Product packaging may vary by market and imagery may differ slightly from shipped product. Please do not click "reply" to this email as we do not monitor this email address. For customer service related issues, please call 1-321-275-7171. As an electronic subscriber we will respect your time and attention by controlling the frequency of our e-correspondence. If your email address is on file at Jeunesse yet you are not an electronic mail subscriber, we will not contact you via email for the purpose of advertising or promotion. We use strict security measures to protect against loss, misuse and/or alteration of data used by our system. Links to external internet sites are provided for informational purposes only and do not imply that Jeunesse endorses their content. Information submitted to us is available only to employees who manage such information for the purpose of contacting you or sending email to you based on your request. We will never share, sell, or rent your personal information with anyone without your advance permission or unless required by law.

©2023 Jeunesse Global Holdings, LLC. All Rights Reserved.

[Update My Profile]   [Send To A Friend]    [Unsubscribe]


Close window of Preview
Message Preview