Jeunesse Neemt MonaVie Over

View in browser

ENGLISH中文 / CHINESEESPAÑOL / SPANISHNEDERLANDS / DUTCHFRANÇAIS / FRENCH
DEUTSCH / GERMAN עברית / HEBREWMAGYAR / HUNGARIAN日本語 / JAPANESE
한국어 / KOREANРУССКИЙ / RUSSIANSLOVENČINA / SLOVAKSLOVENŠČINA / SLOVENIAN
ไทย / THAI TIẾNG VIỆT / VIETNAMESE



Beste Jeunesse Familie,

Met veel enthousiasme maken wij onze volgende grote stap bekend in het bereiken van de missie van ons bedrijf.

Met veel enthousiasme maken wij onze volgende grote stap bekend in het bereiken van de missie van ons bedrijf, een aanbieder van premium voedingsproducten, verkocht via een wereldwijd network van onafhankelijke distributeurs. Deze overname creëert een multi-generationeel, toonaangevend bedrijf, dat een gezond leven aanbiedt onder de merknaam Jeunesse.

Het doet ons plezier om MonaVie, en hun nieuwe merk mynt, bij de Jeunesse familie te verwelkomen, in een tijd dat wij blijven groeien en bloeien als één van de snelst groeiende bedrijven in de industrie. Met deze uitbreiding wordt onze toewijding aan het welzijn en het inspireren tot een gezond leven weerspiegelt, terwijl wij toegewijdt blijven aan onze doelstelling om een 1 Miljard dollar, internationaal verkopend bedrijf te worden.

Als een gecombineerde onderneming, zal het Jeunesse merk nu actief zijn als wereldwijd platform, met een nog groter network van distributeurs in meer dan 100 landen, en ondersteunt hiermee intergenerationele consumenten van Y tot Boby Boomers, met tal van producten om hen aan een gezondere levensstijl te helpen. Dit is heel spannend, vooral voor een bedrijf als Jeunesse, dat slecht 6 jaar geleden opgericht werd.

Sluit u bij ons aan om MonaVie te verwelkomen bij de Jeunesse-Familie. Wij zijn er zeker van dat deze stap een nieuw tijdperk voor ons inluidt en wij zijn er trots op dat we het vermogen in ons hebben om zo drastisch uit te breiden op de internationale markt, en met een potentiele nieuwe productlijn. Het is onze hoop dat u onmiddellijk de positieve invloed van deze overname, met de schaalvoordelen om uw bereik uit te breiden, zult zien. Het was met uw success in het achterhoofd dat we deze potentiële uitbreiding, en kans op groei in de toekomst voor ons allen, evalueerden.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze overname zal bijdragen aan de groei, de uitbreiding en een sterker Jeunesse voor ons allen.

Klik hier om onze perspublicatie te lezen, die onze openbare verklaring over deze nieuwe stap bevat. Deze overgang zal verschillende maanden in beslag nemen voordat het voltooid is en we houden u van elke stap op deze weg op de hoogte.

Deze spannende nieuwe stap zou zonder u, het hart van ons bedrijf, niet mogelijk zijn geweest. Dank u wel voor uw voortdurende vertrouwen en geloof in Jeunesse. Wij zien uit naar een toekomst waarin wij samen gedurende de komende jaren naar elkaar toe zullen groeien.

Hartelijke groeten,

Scott Lewis
Chief Visionary Officer


Please visit www.JeunesseGlobal.com for more information. Product packaging may vary by market and imagery may differ slightly from shipped product. Please do not click "reply" to this email as we do not monitor this email address. For customer service related issues, please call 1-321-275-7171. As an electronic subscriber we will respect your time and attention by controlling the frequency of our e-correspondence. If your email address is on file at Jeunesse yet you are not an electronic mail subscriber, we will not contact you via email for the purpose of advertising or promotion. We use strict security measures to protect against loss, misuse and/or alteration of data used by our system. Links to external internet sites are provided for informational purposes only and do not imply that Jeunesse endorses their content. Information submitted to us is available only to employees who manage such information for the purpose of contacting you or sending email to you based on your request. We will never share, sell, or rent your personal information with anyone without your advance permission or unless required by law.

©2023 Jeunesse Global Holdings, LLC. All Rights Reserved.

[Update My Profile]   [Send To A Friend]    [Unsubscribe]


Close window of Preview
Message Preview